Om oss 
Om du kan ta beslut om saker INNAN det är försent att ändra kan det spara både tid och pengar och dessutom möjliggöra för dig själv att få det precis som du vill.


Din idé finns kanske i ditt huvud, på en skiss eller ritning. Men det kan vara svårt att förmedla den äkta, upplevda känslan av vara där, att verkligen kunna se hur det kommer att se ut i färdigt skick.
Skiss på tak över uteplats


För att skapa en bild med mycket verklighetstroget och realistiskt resultat, använder jag mig av flera olika dataprogram i kombination. Bilden är 3-dimensionell och så pass realistisk att det kan vara svårt att skilja den från ett äkta foto.


Färdig bildSjälvklart är det möjligt att anpassa bilden efter dina behov. Alltifrån en enkel överblick i låg upplösning till en extremt detaljerad och högupplöst bild.


Jag är utbildad byggnadsingenjör och har tidigare erfarenhet både som byggnadsprojektör på arkitektkontor och arbetsledare hos en av de stora byggnadsentreprenörerna.


Inriktningen ligger på fastigheter och arkitektur men det går att skapa precis vad du vill ha hjälp att visualisera eller t.o.m. printa ut i 3D.